Hoe bouw je de ultieme game-pc voor Star Wars: Battlefront 2

De Star Wars-hype gaat opnieuw door het dak, dankzij de dubbele klap van de gloednieuwe Star Wars: Battlefront 2- game die onlangs is uitgebracht, en de aanstaande release van Episode VIII – The Last Jedi , en om dat te vieren zijn we weer het runnen van onze Star Wars-week die alles viert van die melkweg ver, ver weg.Als je reikhalzend uitkijkt naar je kans om in de schoenen van een Stormtrooper te stappen – of als je het goede gevecht aan de kant van de rebellen wilt vechten – dan is Star Wars: Battlefront 2 een fantastisch spel.

Hoewel het er geweldig uitziet op de PS4 en Xbox One , als je echt de beste ervaring wilt, met verbluffende beelden en rotsvaste framesnelheden, dan is de pc de plek om het te spelen – en we zullen je laten zien hoe je een fantastische speelautomaat om het meeste uit Star Wars: Battlefront 2 te halen.

Om u in de stemming te brengen om uw eigen pc te bouwen. bekijk onze time-lapse-video waarin we de ultieme gaming-pc samenstellen.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
We hebben dit artikel oorspronkelijk geschreven en de video gemaakt voor de release van de vorige Star Wars: Battlefront-game, die net voor Episode VII van 2015 – The Force Awakens, werd uitgebracht. Sindsdien is de pc-hardware met grote sprongen vooruitgegaan, dus we hebben deze handleiding volledig bijgewerkt.

Een van de beste dingen bij het bouwen van uw eigen pc is dat u de componenten zelf kunt kiezen en kiezen, zodat u een machine kunt bouwen die perfect past bij zowel uw behoeften als uw budget.

Het moeilijkste is om ervoor te zorgen dat de onderdelen die je hebt gekozen compatibel zijn met elkaar, daarom hebben we deze handleiding gemaakt. Door ons advies op te volgen, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel zal werken – en het samenstellen ervan is verrassend eenvoudig.

Als je je meer op je gemak voelt bij het bouwen van pc’s, kun je deze gids gebruiken als inspiratie om je eigen gepersonaliseerde game-pc te bouwen om Star Wars: Battlefront 2 op te spelen – neem gewoon een paar van onze idee├źn en ruil wat onderdelen voor degene die beter bij je passen. behoeften.

In deze gids laten we je zien hoe je de componenten kiest voor drie soorten gaming-pc’s: een budgetmachine, die de kosten laag houdt en toch een geweldige Star Wars: Battlefront 2-ervaring biedt; een pc uit het middensegment die graphics levert die ver overtreffen wat je op de PS4 en Xbox One zult vinden; en de ultieme game-rig die met geld te koop is.

Deze laatste pc is een ongelooflijk krachtige, geldloze machine boordevol enkele van de krachtigste componenten die momenteel op de markt zijn. Dit stelt je niet alleen in staat om Star Wars: Battlefront maximaal te benutten op de grafische afdeling met 1080p, je krijgt ook verbluffende prestaties op resoluties zo hoog als 4K.

Het is ook een machine waar u zich voor een lange tijd geen zorgen over hoeft te maken.

We laten u zien hoe u de beste componenten voor de pc kiest die bij uw behoeften passen, en vervolgens kunt u bekijken hoe u een gaming-pc bouwt: een stapsgewijze handleiding voor het bouwen van de beste pc om te zien hoe ze ‘ opnieuw in elkaar gezet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *