Categories
Informations

Useful Questions and Answers

Important Questions and Answers Which can increase your knowledge.

Question 1: Which country owns the world’s first helicopter?

Answer: The name of this helicopter is Homer and it is owned by Russia

Question 2: What are the organs of a human being which remain alive for some time even after death?

Answer: Nails and hair

Question 3: What is the most expensive metal in the world?

Answer: Platinum

Question 4: How many kilo-meters are there in a mile?

Answer: 1.6 km

Question 5: Which bird does not have eyes?

Answer: Bats

Question 6: What is a rhino horn like?

Answer: Rhino horn has hair

Question 7: What is the weight of human eye?

Answer: Seven grams

Question 8: What is the most common thing in hair?

Answer: Sulfur

Question 9: How long does a frog sleep in a year and how long does it wake up?

Answer: He sleeps for six months and wakes up for six months

Question 10: Is earthworm (Quechua) male or female?

Answer: It has both features

Question 11: Which vitamin is present in rain water?

Answer: Vitamin B12

Question 12: How many cells of the human body die within a minute?

Answer: Three hundred million sales

Question 13: How many bones are there in a child’s body?

Answer: There are 300 bones that connect over time

Question 14: Can the human brain feel the pain inside it?

Answer: The brain feels pain all over the body but cannot feel the pain inside itself

Question 15: How far can you see from the Eiffel Tower?

Answer: 90 km

Question 16: What material is an airplane made of?

Answer: Aluminum

Question 17: Which bird does not build its own nest but lays its eggs in the nests of others?

Answer: Coil

Question 18: What is the name of the world’s first computer?

Answer: Mark I.

Question 19: What is the most eaten vegetable in the world?

Answer: Potatoes

Question 20: How long does the human heart rest in human life?

Answer: Not even a second

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *