De meest bruikbare Firefox-extensies ooit gemaakt

Firefox vocht de goede strijd tegen Internet Explorer lang voordat Chrome opdook, en sinds de lancering in 2002 trekt de beroemde browser van Mozilla externe ontwikkelaars in groten getale aan. De add-ons en plug-ins maken Firefox tot de krachtige browser die het is, en dit zijn enkele van de beste die u kunt installeren.YouTube Plus
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Denk je dat die Mountain View-ingenieurs harder zouden kunnen werken op YouTube? YouTube Plus bewijst het en brengt een hele reeks extra functies naar de site voor het delen van video’s: pop-outvensters, frames per seconde controle, zwarte lijsten met aanbevelingen, framegrepen en meer.

OmniSidebar
In wezen een supercharged zijbalk om gemakkelijker over het web te navigeren, deze add-on geeft je de mogelijkheid om de zijbalk aan weerszijden te plaatsen, een kleiner minipaneel te openen, de zijbalk los te koppelen en meer informatie uit verschillende bronnen in het venster in te pakken.

AdBlock Plus
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Hoewel webadvertenties ons loon betalen, weten we dat sommige sites niet altijd verantwoord met advertenties omgaan, en AdBlock Plus geeft u de controle terug. U kunt uw weergave-instellingen voor advertenties naar hartenlust aanpassen en de extensie beschermt u ook tegen malware.

LastPass
Op het internet van vandaag heb je een wachtwoordbeheerder nodig en LastPass is een van de meest uitgebreide en intuïtieve die er is. Het integreert slim in Firefox om al uw wachtwoorden, plus uw inloggegevens en andere gevoelige stukjes gegevens, veilig te beheren.

Greasemonkey
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Greasemonkey is de gemakkelijkere manier om enkele van de grootste sites op internet aan te passen en aan te passen, van Gmail tot Facebook tot YouTube, en aan te passen hoe ze eruitzien. Casual gebruikers worden misschien afgeschrikt door de noodzaak om op zoek te gaan naar scripts en ze te installeren, maar er is altijd genoeg te ontdekken .

Tab Mix Plus
Als u constant nieuwe tabbladen opent, is deze extensie een goed idee. Tab Mix Plus tilt uw tabbladen naar een hoger niveau, met functies zoals het dupliceren van tabbladen, aanpasbare tab-klikken, instellingen voor tabfocus en een sessiemanager waarmee u meerdere tabbladen tegelijk kunt opslaan en terughalen.

Klik en maak schoon
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Houd Firefox bijgesneden en uw gegevens veilig met deze add-on, die u kan helpen sporen van uw browsegeschiedenis te wissen (van cache tot cookies), limieten te stellen aan de manier waarop sites u kunnen volgen, bestanden veilig van schijf te verwijderen, op te schonen na Firefox wordt afgesloten en meer.

Beyond Australis
Beyond Australis is gebaseerd op het huidige Firefox-thema, maar brengt een paar visuele aanpassingen met zich mee die u misschien esthetisch aantrekkelijk vindt. Het kan bijvoorbeeld de hoeveelheid interface die u op het scherm ziet minimaliseren en heeft een pop-up URL-veld, automatisch verbergen mini-balk en werkbalk.

DownThemAll!
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Breng uw downloadmogelijkheden naar een hoger niveau met deze add-on. Het kan niet alleen uw downloads versnellen met wat trucjes achter de schermen, het laat u ook gemakkelijk downloads pauzeren en hervatten, en alle links en afbeeldingen in één keer verzamelen op een webpagina.

FireFTP
U hoeft geen tijd te besteden aan het installeren en configureren van een afzonderlijk FTP-pakket wanneer FireFTP er een in uw browser plaatst, compleet met alle basishulpmiddelen die u van een FTP-hulpprogramma mag verwachten. Het bevat ook enkele handige zoek-, filter- en vergelijkingsopties.

Buffer
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Als je snel interessante sites wilt delen op je sociale netwerken, dan is Buffer moeilijk te verslaan. Het wordt ook geleverd met een planningsoptie, zodat u uw berichten in de loop van een dag kunt verdelen en tegelijkertijd dezelfde koppelingen naar Twitter en Facebook kunt verzenden.

All-in-One zijbalk
Dit is een andere add-on voor het beheren van je allerbelangrijkste zijbalk. Deze wordt geleverd met functies zoals snel weergeven / verbergen, directe toegang tot bladwijzers, geschiedenis, downloads, add-ons en meer, locatie- en gedragsopties, plus ondersteuning voor een heleboel extra aanpassingen en aanpassingen.

Doe de lichten uit
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Soms zijn de eenvoudigste ideeën de beste. Turn Off The Lights activeert een ‘bioscoop’-modus wanneer u video op internet bekijkt, waardoor de rest van het scherm wordt gedimd om u minder vermoeide ogen en een betere video-kijkervaring te geven. Het is ook gemakkelijk te configureren.

Pushbullet
We hebben Pushbullet in het verleden aanbevolen en het blijft een van de beste manieren om waarschuwingen en nuttige informatie tussen je telefoon en je browser te krijgen. Of u nu een sms vanuit Firefox wilt verzenden of een foto naar een vriend wilt sturen, Pushbullet zorgt ervoor.

Fasterfox
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Er zijn veel manieren om Firefox aan te passen om het sneller te laten werken , maar ze vereisen wat gedoe onder de motorkap van de browser, en je kunt alle belangrijke eenvoudig toepassen met behulp van Fasterfox. Het versnelt alles, van het laden van pagina’s tot uw downloads.

FireGestures
Pas wanneer u muisbewegingen in uw browser daadwerkelijk probeert, realiseert u zich hoe nuttig en intuïtief ze kunnen zijn, en met FireGesture kunt u een hele reeks gebaren in Firefox instellen, zodat u snel op internet kunt navigeren met een paar bewegingen van uw pols.

Verbeterde middelste klik
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Over verbeterd webbrowsen gesproken (zie de add-on hierboven), deze geeft extra bevoegdheden aan het scrollwiel van je muis. U kunt het gebruiken om (bijvoorbeeld) een menu met huidige tabbladen weer te geven, het huidige tabblad te sluiten, uw bladwijzers weer te geven, een zoekopdracht uit te voeren en meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *