Ontwerp van Apple iPhone SE 2022 gelekt

Het gerucht ging dat de volgende iPhone SE een moderner ontwerp zou hebben. Er is echter een nieuw gerucht opgedoken dat suggereert dat de iPhone SE (2022) hetzelfde ontwerp zal hebben als de iPhone SE (2020) die ook het ontwerp van de iPhone 8 uit 2017 heeft hergebruikt.Advertentie
Verwacht wordt dat Apple iPhone SE 2022 niet op zijn plaats zal zijn in de mobiele wereld met zijn enorme schermranden, aangezien alle smartphones, inclusief budgetsmartphones, een ‘all-screen’-look zullen hebben. iPhone SE-gebruikers lijken zich echter niets aan te trekken van het verouderde ontwerp zolang de prijs binnen de marges blijft.

LEES OOK
Apple wordt het eerste bedrijf ter waarde van $ 3 biljoen
De iPhone SE 2022 zal naar verwachting 5G hebben ingebouwd en zal de vreemdste ontwerpbeslissing van Apple zijn met slechts een vernieuwingscyclus van twee jaar. Het is bekend dat Apple het ontwerp van zijn apparaten om de vier jaar of na elke andere generatie vernieuwt. Gezien de lage kosten van de iPhone SE, zullen mensen het apparaat echter waarschijnlijk kopen ondanks het hergebruikte ontwerp.

LEES OOK
Facebook Owner Meta test een nieuw privacycentrum
In 2024 krijgt de iPhone SE naar verwachting een design vergelijkbaar met dat van de iPhone XR en iPhone 11, met een iets kleiner schermformaat. De smartphone zal geen Face ID hebben, maar zal een Touch ID-sensor bevatten die is ingebouwd in de aan / uit-knop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *