Het nieuwste Moto G Stylus 2022-rapport suggereert dat Motorola zijn lesje over Android-updates niet heeft geleerd

We maakten voor het eerst kennis met de Moto G Stylus in 2020 als onderdeel van Motorola’s vernieuwde mid-range line-up. Hoewel het verder een redelijk vergeetbare budgettelefoon is, zorgde de toevoeging van een stylus – samen met een uitstekende batterijduur en bijna-voorraad Android – voor een zeer aantrekkelijk pakket in vergelijking met vergelijkbare apparaten in de VS. Het is niet verwonderlijk dat er een nieuw model op komst is voor 2022, met een aantal nieuwe gelekte specificaties en software-informatie die enkele opwindende – en teleurstellende – feiten biedt over de opvolger van het bedrijf.Volgens een rapport van de mensen van XDA Developers zal de Moto G Stylus uit 2022 een relatief bescheiden maar capabele budgettelefoon zijn. Het zal een uitgebreid 6,78-inch LCD-scherm hebben met een resolutie van 2460x1080p en, zoals we eerder hebben geleerd , een verversingssnelheid van 90 Hz. Het is vergelijkbaar met het model van vorig jaar , behalve deze keer met een iets hogere beeldverhouding (ongeveer 20,5:9) en een hogere verversingssnelheid.

Wat betreft wat erin zit, wordt de telefoon naar verluidt aangedreven door een MediaTek Helio G85 CPU, een vergelijkbare SoC als de Snapdragon 678 die was uitgerust in het model van vorig jaar. Het zou tot 6 GB RAM en 128 GB aan opslagruimte moeten bevatten, maar als dat niet genoeg ruimte voor u is, is de altijd betrouwbare microSD-sleuf er nog steeds.

Op het gebied van camera’s vormen een 50 MP Samsung ISOCELL S5KJN1 hoofdsensor, een 8 MP ISOCELL S5K4H7 ultrabrede en een 2 MP GalaxyCore GC02M1 dieptesensor de naar achteren gerichte opstelling. Ondertussen voldoet een 16 MP lens met vaste focus, de OV16A1Q, aan al je selfie-behoeften. Het is ook ingesteld op een 5.000 mAh-batterij met 10 W opladen, een vingerafdruksensor ingebed in de aan / uit-knop en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

Dat klinkt allemaal best goed, maar misschien wilt u uw geld nog wat langer vasthouden. Het oorspronkelijke rapport vermeldt dat de telefoon wordt gelanceerd met Android 11 en slechts één enkele grote update krijgt – uiteraard naar Android 12 – gevolgd door tweejaarlijkse beveiligingsupdates gedurende twee jaar. Motorola’s ondersteuning voor niet-vlaggenschip-smartphones is notoir slecht (en om te denken dat het bedrijf hier ooit goed in was ). Helaas lijkt het er voorlopig niet beter op te worden.

Een telefoon lanceren in 2022 met Android 11 is al erg genoeg, maar het feit dat de enige beloofde update is voor software die al naar andere telefoons wordt uitgerold, maakt het nog erger. Aan de andere kant werd de Moto G Stylus van vorig jaar ook gelanceerd met Android 10, dus je zou kunnen zeggen dat dit gewoon de norm is.

Als je echter niet om grote updates geeft, zou het apparaat binnenkort moeten worden gelanceerd – Motorola kondigt deze apparaten immers meestal in januari aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *