25 beste gratis te spelen Android-games in 2021

Zelfs de beste Android-games hebben misschien niet de beste reputatie, dankzij jarenlange releases van lage kwaliteit met de slechtst denkbare inkomsten. Daarom kan het zo uitdagend zijn om de ruwe diamanten te vinden. Daarom heb ik een aantal van mijn favoriete gratis te spelen Android-games samengesteld en heb ik vijf nieuwe titels (changelog onderaan) toegevoegd aan deze steeds groter wordende, steeds evoluerende verzameling. Dus als je op zoek bent naar fantastische gratis te spelen Android-games die de bank niet kapot maken en tegelijkertijd hoogwaardige gameplay bieden, dan ben je hier aan het juiste adres, aangezien we hier bij AP de categorisering van games serieus nemen.Mijn vriend Pedro: rijp voor wraak
Mijn vriend Pedro: rijp voor wraakis een perfect voorbeeld van hoe je free-to-play goed kunt doen. Dit uitloperspel speelt op dezelfde manier als de kerntitel, maar met minder veeleisende en veel leukere graphics. Aanraakbedieningen zijn de enige invoer, en aangezien ze draaien om katapultmechanica, heb je maar één vinger nodig om te spelen. Op de een of andere manier voelen de boeiende slow-mo-vaardigheidsshots van de originele game net zo goed aan in de mobiele release. Het beste van alles is dat het hele spel gratis kan worden gespeeld, maar je kunt niet sparen tenzij je $ 3 betaalt om de opslagfunctie te ontgrendelen. Dus niet alleen kan iedereen gaan zitten om het volledige spel in één keer te verslaan, iedereen kan uitgebreid kijken als ze niet zeker zijn dat hun geld de aankoop waard is. My Friend Pedro: Ripe for Revenge is een uitdagend spel dat vaardigheid vereist om te spelen, dus je zult er niet doorheen vliegen,maar in ieder geval heeft iedereen de mogelijkheid om zo veel of zo weinig te spelen als ze willen zonder uit eigen zak te betalen.

Inkomsten genereren: gratis / bevat advertenties / IAP’s $ 2,99 per stuk

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)
Mijn vriend Pedro Ripe for Revenge f2p game roundup (2)
My Friend Pedro Ripe for Revenge f2p game roundup
Mijn vriend Pedro Ripe for Revenge f2p game roundup (1)

Mijn vriend Pedro: rijp voor wraak
Ontwikkelaar: DevolverDigital
Prijs: Gratis
4.4
Downloaden
Pokémon UNITE
MOBA’s zijn misschien niet meer het populairste genre, maar Pokémon is zo’n hot-ticket item dat de gratis te spelen MOBA van de Pokémon Company een groot succes heeft gevonden op mobiel en de Nintendo Switch. Hoewel matchmaking kieskeurig kan zijn, is de kerngameplay solide, leunend op de gemakkelijkere kant van de dingen wat betreft MOBA’s. De doelgroep is natuurlijk kinderen, dus het casual design is geen verrassing. Gelukkig benadeelt het spelen van gratis spelers niet in het nadeel, en hoewel de game een paar pay-to-win-items in de winkel biedt, kun je door gewoon te spelen genoeg valuta verdienen om te kopen wat je nodig hebt zonder je portemonnee te openen . Dus ja, de balans is redelijk goed. Zorg er wel voor dat je uitkijkt naar een overvloed aan AFK-spelers.

Inkomsten genereren: gratis / geen advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 99,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)
Pokémon UNITE ftp-speloverzicht
Pokémon UNITE ftp-speloverzicht (2)
Pokémon UNITE ftp-speloverzicht (1)

Pokemon UNITE
Ontwikkelaar: The Pokemon Company
Prijs: Gratis
3.9
Downloaden
AnimA ARPG (Actie-RPG)
Als je geniet van actie-RPG’s in dezelfde stijl als de Diablo-serie, dan wil je AnimA ARPG eens proberen. Dit is niet alleen een donkere en gruizige hack en slash-titel, maar er wordt ook goed geld mee verdiend, waardoor alle in-app-aankopen voor cosmetica blijven die geen invloed hebben op de gameplay. Dit betekent dat de game niet pay-to-win is, in tegenstelling tot veel van zijn concurrenten in de Play Store. Het doet ook geen pijn dat de titel een duidelijk Diablo II-gevoel uitstraalt met responsieve bedieningselementen, hoogwaardige graphics en fenomenale muziek.

Inkomsten genereren: gratis / bevat advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 35,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

AnimA ARPG (Actie-RPG)
Ontwikkelaar: Redeev
Prijs: Gratis
4.2
Downloaden
Brawlhalla
De gemakkelijkste manier om Brawlhalla te omschrijven is door het een Smash Bros.-kloon te noemen, maar natuurlijk kan zo’n label zowel Smash- als Brawlhalla-fans boos maken. In de kern is dit een gratis te spelen platformgame, en daarom bevat de titel een geldwinkel voor cosmetica en een optioneel Battle Pass-abonnement dat gebruikers extra beloningen oplevert ten opzichte van gratis spelers. De game zelf kan het beste worden gespeeld met een externe controller (mijn favoriete manier van spelen), hoewel touchscreen-bediening in de mix zit en kan worden aangepast in de instellingen van de titel. Al met al houdt de Android-poort van Brawlhalla stand, en dankzij cross-play-ondersteuning kun je gemakkelijk tegen je vrienden spelen, ongeacht hun platform naar keuze.

Inkomsten genereren : gratis / geen advertenties / IAP’s van $ 5,99 – $ 49,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Brawlhalla
Ontwikkelaar: Ubisoft Entertainment
Prijs: Gratis
4.4
Downloaden
NOG EEN EDEN De kat voorbij tijd en ruimte
Een andere Eden is een mobiele JRPG die een gezonde gacha-ervaring biedt, in tegenstelling tot veel van zijn concurrenten. Je kunt een lange singleplayer-campagne verwachten die is ontworpen door veel van de mensen achter de Chrono Trigger-serie, dus je weet dat het verhaal goed zal zijn. Dus als je op zoek bent naar een op collecties gebaseerde RPG die de bank niet kapot maakt, ook al is het gratis om te spelen, dan is Another Eden momenteel gemakkelijk de beste keuze, en het fantastische verhaal is gewoon de kers op de taart.

Inkomsten genereren : gratis / geen advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 79,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

NOG EEN EDEN De kat voorbij tijd en ruimte
Ontwikkelaar: WFS, Inc.
Prijs: Gratis
4.5
Downloaden
Call of Duty: mobiel
Call of Duty: Mobile is ongeveer net zo goed als het wordt voor first-person shooters op mobiel, zelfs nu twee jaar nadat het oorspronkelijk werd uitgebracht. De game bevat niet alleen een overvloed aan ieders favoriete CoD-levels, het vuurgevecht voelt geweldig aan, of je nu kiest om te spelen met touchscreen-bediening of een fysieke controller. Omdat dit een F2P-release is, kun je natuurlijk dubieuze inkomsten en een optioneel maandelijks abonnement verwachten dat spelers aanzienlijke beloningen kan opleveren.

Inkomsten genereren: gratis / bevat advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 99,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Call of Duty®: Mobile – Seizoen 10: Shadows Return
Ontwikkelaar: Activision Publishing, Inc.
Prijs: Gratis
4.3
Downloaden
Onder ons
Op de een of andere manier betwijfel ik of Among Us een introductie nodig heeft. Hoewel het in 2018 zonder fanfare werd uitgebracht, duurde het tot 2020 voordat het spel ontplofte. Dankzij een stortvloed aan streams merkten mensen dat dit een leuk gezelschapsspel is. Het kan het beste met meerdere vrienden worden gespeeld, dus het ondersteunt 5-10 spelers tegelijk voor elke wedstrijd. Al met al, als je geniet van coöp-partygames en een groep vrienden hebt die ook van dergelijke dingen genieten, dan biedt Among Us heel veel plezier.

Inkomsten genereren: gratis / bevat advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 24,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Onder ons
Ontwikkelaar: Innersloth LLC
Prijs: Gratis
3.5
Downloaden
Dota Underlords
Dota Underlords is Valve’s kijk op automatisch schaken, gebouwd op de MOBA Dota 2, en het is sinds juli 2019 speelbaar op Android, hoewel de officiële release, evenals het begin van het eerste seizoen, pas vorig jaar begon. De auto-battler biedt een abonnementspas van $ 5 voor iedereen die tijdens het spelen extra beloningen wil verdienen, en nieuwe modi en gameplay-elementen zullen naarmate deze seizoenen vorderen, in de titel verschijnen. Al met al is Dota Underlords een van de meer favoriete autoschaaktitels die momenteel beschikbaar zijn, hoewel er opties zijn als Valve’s interpretatie van het genre je niet laat drijven.

Inkomsten genereren: gratis / geen advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 4,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Dota Underlords
Ontwikkelaar: Valve Corporation
Prijs: Gratis
3.8
Downloaden
Cats & Soup – Ontspannend kattenspel
Kawaii-spellen zijn in de loop der jaren populairder geworden, tot het punt dat het bijna zijn eigen genre is, en Cats & Soup is gemakkelijk een van de betere titels die er zijn. Ja, dit is een inactief spel, maar het is echt een ontspannen spel, met tonnen humoristische katten om te verzamelen, elk met hun eigen unieke kenmerken. Je kunt deze katten natuurlijk in verschillende outfits kleden, want de loting hier is hoe schattig alles is, en verkleden is daar een groot onderdeel van. Dit is min of meer een spel voor diegenen die willen ontspannen na een stressvolle dag. De muziek is goed, de graphics zijn buitengewoon passend en de inactieve gameplay-loop is boeiend genoeg om mensen aan het spelen te houden, gewoon om te zien wat de volgende kat te bieden heeft.

Inkomsten genereren: gratis / bevat advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 84,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)
Cats & Soup- Relaxing Cat Game f2p game roundup (2)
Cats & Soup – Relaxing Cat Game f2p game roundup
Cats & Soup – Relaxing Cat Game f2p game roundup (1)

Cats & Soup – Ontspannend kattenspel
Ontwikkelaar: HIDEA
Prijs: Gratis
4.8
Downloaden
Pest Inc.
Ik heb het gevoel dat ik iedereen een slechte dienst zou bewijzen als ik Plague Inc. niet opnam in de gratis te spelen game van vandaag. Dit is een game met als thema een wereldwijde virusuitbraak, wat zorgt voor een actuele titel omdat mensen nog steeds in quarantaine zitten voor het coronavirus. Ondanks het on-the-nose-thema, is Plague Inc. een kwalitatief hoogstaand virussimulatiespel waarbij het doel is om de hele wereld met een virus te infecteren, en zoals je kunt raden, kan het behoorlijk uitdagend zijn om het menselijk ras uit te roeien, wat wat dit spel zo leuk maakt. Dus als je graag wilt simuleren wat een dodelijk virus met een denkbeeldige wereld kan doen om je gedachten af ​​te leiden van het echte virus, dan is Plague Inc. tot nu toe zonder meer de beste keuze in de Play Store.

Inkomsten genereren: gratis / bevat advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 14,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Pest Inc.
Ontwikkelaar: Miniclip.com
Prijs: Gratis
4.6
Downloaden
Mekorama
Mekorama haalt zijn inspiratie uit vergelijkbare isometrische puzzelgebaseerde platformgames, zoals Monument Valley , maar gelukkig biedt deze game veel meer inhoud. Er zijn meer dan 50 niveaus om te verkennen, en hoewel dit een zeer ontspannend spel kan zijn, zijn sommige puzzels echt uitdagend, wat uiteindelijk zorgt voor een spel dat zowel door beginners als doorgewinterde spelers kan worden genoten. Het beste van alles is dat de hele game gratis kan worden gespeeld, hoewel fans donaties kunnen doen aan de ontwikkelaar via de in-app-aankopen van de titel.

Inkomsten genereren: gratis / bevat advertenties / IAP’s van $ 1,00 – $ 32,00

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Mekorama
Ontwikkelaar: Martin Magni
Prijs: Gratis
4.4
Downloaden
Final Fantasy VII De eerste soldaat
Square Enix heeft het ondenkbare gedaan, het heeft een Battle Royale-game uitgebracht en het is best goed. Deze game staat bekend als Final Fantasy VII The First Soldier, en het biedt graphics die dicht bij de stijl van FF XIV lijken, met gameplay waar elke PUBG-fan bekend mee zou moeten zijn. Wat cool is, is dat je valt met een werkend mes, en je kunt dit mes zelfs gebruiken om vijandelijke NPC’s over de kaart te verslaan. Deze NPC’s bieden beloningen, zoals in-game valuta, die kunnen worden gebruikt om je uitrusting te upgraden in de sessie die je speelt, net als een MOBA. Dus ondanks wat je denkt, is de PUBG-kloon van Square niet half slecht, en het biedt een paar unieke functies die hem zelfs onderscheiden. Dus als je een fan bent van Battle Royale-games, moet je waarschijnlijk Final Fantasy VII The First Soldier eens bekijken, vooral als je een fan bent van de langlopende RPG-serie van Square.

Inkomsten genereren: gratis / geen advertenties / IAP’s van $ 1,99 – $ 79,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)
FFVII The First Soldier f2p game roundup (1)
FFVII The First Soldier f2p game roundup
FFVII The First Soldier f2p game roundup (2)

FFVII De eerste soldaat
Ontwikkelaar: SQUARE ENIX Co., Ltd.
Prijs: Gratis
4.1
Downloaden
Dadish
Dadish is absoluut een gratis te spelen release, hoewel het slechts een enkele in-app-aankoop bevat om de advertenties van de game te verwijderen, wat ongeveer net zo goed is als het wordt als het gaat om F2P-titels. Gelukkig kunnen spelers het einde van deze release bereiken zonder een cent uit te geven, wat waarschijnlijk de reden is waarom de 2D-platformgame zoveel positieve recensies heeft gekregen. Het kan ook geen kwaad dat de game goed uitgebalanceerd is, een uitdaging biedt maar nooit te zwaar is, en hoewel er slechts 40 niveaus zijn om door te spelen, garanderen de verzamelsterren van de titel een gezonde dosis herspeelbaarheid.

Inkomsten genereren: gratis / bevat advertenties / IAP’s $ 3,49 per stuk

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Dadish
Ontwikkelaar: Thomas K Young
Prijs: Gratis
4.6
Downloaden
Brawl Stars
De makers van Clash of Clans en Clash Royale brachten Brawl Stars in 2018 uit in de Play Store en tot nu toe was het een doorslaand succes. In de kern is het een multiplayer-affaire die een heleboel verschillende genres combineert in één arena-gebaseerde vechtpartij. Zoals je zou verwachten, zijn er meer dan een paar verschillende modi om uit te kiezen, hoewel de meeste worden gespeeld als 3v3-wedstrijden. Als je zonder team wilt deelnemen, heb je natuurlijk de mogelijkheid om dit te doen, maar alleen in de Battle Royale-modus. Dus zeker, het genereren van inkomsten met de titel is niet de beste, maar er is in ieder geval plezier te beleven als gratis speler, en dat is precies waarom Brawl Stars in de round-up van vandaag staat.

Inkomsten genereren: gratis / geen advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 99,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Brawl Stars
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis
4.4
Downloaden
Old School RuneScape
Old School RuneScape is een klassieke MMORPG die in 2018 zijn weg naar Android vond en nauwelijks een introductie behoeft. De game biedt een bootlading aan gratis inhoud, hoewel deze enigszins beperkt is. Het is echter nog steeds een uitstekende gelegenheid om in de MMO te duiken voordat u besluit of u uw geld wilt uitgeven aan een optioneel maandelijks abonnement . De titel biedt platformonafhankelijke ondersteuning en het is een op vaardigheden gebaseerde game, wat betekent dat spelers moeten grinden om de 23 vaardigheden van de titel te verbeteren , wat de echte aantrekkingskracht van deze release is en de dag wegslijpt.

Inkomsten genereren: gratis / geen advertenties / IAP’s van $ 6,99 – $ 99,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Old School RuneScape
Ontwikkelaar: Jagex Games Studio
Prijs: Gratis
4.5
Downloaden
Ziel Ridder
Soul Knight is een bullet hell shooter met een gelikt fantasiethema. Je kunt spelen als een ridder, schurk, tovenaar of dief in een bovenaanzicht terwijl je je best doet om alles wat beweegt te doden. Tal van wapens en upgrades zijn verspreid over de willekeurig gegenereerde niveaus van het spel, samen met NPC’s die kunnen worden gerekruteerd voor een beetje AI-hulp. Natuurlijk kun je ook samenwerken met maximaal drie lokale spelers als je echt wat schade wilt aanrichten.

Inkomsten genereren: gratis / bevat advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 4,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Ziel Ridder
Ontwikkelaar: ChillyRoom
Prijs: Gratis
4.5
Downloaden
Pocket Build – Ultieme sandbox-bouw
Pocket Build is een sandbox-game die draait om het bouwen van je eigen fantasiewereld. In de eerste plaats speelt deze titel als een city builder of tycoon-game, maar er is ook een sandbox-modus en een op survival gebaseerde first-person-modus, die de game in lijn brengt met titels als Minecraft . Verbazingwekkend genoeg zijn de graphics in deze release fantastisch, en de framerate is ijzersterk, wat aantoont dat de titel competente ontwikkelaars heeft. Dit is de reden waarom er voortdurend nieuwe functies aan het spel worden toegevoegd, en het lijkt erop dat deze specifieke ontwikkelaars echt om hun spel geven, wat absoluut een zeldzaamheid is in de Play Store. Dus als je het leuk vindt om je eigen fantasiewerelden te bouwen en te ontwerpen, is Pocket Build een uitstekende keuze die steeds beter wordt.

Inkomsten genereren: gratis / geen advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 64,99

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Pocket Build – Onbeperkt bouwspel in een open wereld
Ontwikkelaar: MOONBEAR
Prijs: Gratis
4.2
Downloaden
De slag om Polytopia – een epische beschavingsoorlog
The Battle of Polytopia is een van de betere 4X turn-based strategiespellen die momenteel beschikbaar zijn in de Play Store, en de low-poly graphics geven de game inderdaad een unieke uitstraling. Alle kaarten worden automatisch gegenereerd, wat eindeloze herspeelbaarheid mogelijk maakt, en het grootste deel van de titel kan gratis worden gespeeld, maar als je online wilt spelen, moet je ten minste één stam kopen om de ontwikkelaar te helpen de serverkosten te handhaven . Gelukkig is de inhoud voor één speler zo leuk dat online inhoud niet nodig is, tenzij je een paar van je vrienden wilt afranselen.

Inkomsten genereren: gratis / geen advertenties / IAP’s van $ 0,99 – $ 4,49

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Battle of Polytopia – Een strategiespel voor de beschaving
Ontwikkelaar: Midjiwan AB
Prijs: Gratis
4.5
Downloaden
Dadish 2
De originele Dadish heeft het afgelopen jaar zijn weg gevonden naar veel van mijn razzia’s, waaronder deze. en dat is simpelweg omdat de platformgame behoorlijk wat plezier biedt. Het is dus logisch dat de ontwikkelaar dat succes snel zou willen opvolgen terwijl het strijkijzer nog heet was, en dus is Dadish 2 een kwaliteitsvol vervolg. Deze keer kun je verwachten dat je in voertuigen ronddraait, met alle nieuwe vijanden in de mix en nieuwe bazen om uit te schakelen. Heck, de game ondersteunt zelfs fysieke controllers. Eerlijk gezegd wordt het niet veel beter dan dit, dus zorg ervoor dat je deze eens bekijkt als je van platformgames houdt.

Inkomsten genereren : gratis / bevat advertenties / IAP’s $ 3,49 per stuk

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)

Dadish 2
Ontwikkelaar: Thomas K Young
Prijs: Gratis
4.7
Downloaden
Bendy in Nightmare Run
Ja, Bendy in Nightmare Run is een auto-runner, maar het is gemakkelijk een van de betere auto-runners tot nu toe, dankzij de cartoon-graphics in de stijl van de jaren 20. De gameplay is zeer uitdagend, en hoewel de in-app-aankopen aan de hogere kant zijn, is er geen manier om verder te komen zonder echt veel tijd in de titel te steken, wat betekent dat deze F2P-game niet pay-to-win is. Bovendien zijn de bedieningselementen intuïtief, hoewel de camera is omgedraaid, wat betekent dat je naar het scherm rent in plaats van weg, wat in het begin een beetje vreemd kan aanvoelen. Maar zodra je een paar rondes speelt, begint het echt te klikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *