Verbindingsproblemen met Google Pixel 6 oplossen

We zijn ongegeneerd dol op de nieuwste telefoons van Google , maar ze zijn niet zonder een groot deel van de problemen. Veel van de vroege bugs waar Pixel 6-bezitters last van hadden, zijn opgelost met de update van deze maand, maar helaas heeft een geheel nieuw probleem mensen overal ter wereld teisteren. Als je na de update problemen hebt gehad met je mobiele netwerk , kan het voldoende zijn om een enkele app op je telefoon te upgraden naar een bètaversie om het probleem op te lossen.Hoe de Carrier Services-bèta te installeren
Deze fix (via Reddit ) duurt slechts een paar minuten om te implementeren, en hoewel het niet gegarandeerd werkt, hebben veel Reddit-gebruikers succes gezien bij het opnieuw verbinden met hun provider. Het enige dat u hoeft te doen, is deelnemen aan het bètaprogramma voor de Carrier Services-applicatie van Google.

Open om te beginnen de Play Store op uw telefoon en typ Carrier Services in de zoekbalk bovenaan de pagina. Selecteer de app in de lijst en zoek vervolgens naar het gedeelte ‘Doe mee aan de bèta’ onderaan deze pagina. Tik op ‘Deelnemen’ en bevestig je beslissing in het pop-upbericht. De Play Store laat je weten dat het aanmeldingsproces op de achtergrond plaatsvindt, dus wacht een paar minuten totdat het is voltooid.

Afbeeldingengalerij (3 afbeeldingen)
Screenshot_20211220-112955
Screenshot_20211220-113002
Screenshot_20211220-113007
Vervolgens moeten we de app updaten. Hoewel de Play Store de patch automatisch aan je wachtrij toevoegt zodra deze klaar is, ontdekte ik dat het sluiten en opnieuw openen het proces versnelt. Ga terug naar de Carrier Services-pagina en klik op de groene knop “Update” om de installatie van de app te voltooien.

Afbeeldingengalerij (1 afbeeldingen)
Screenshot_20211220-113007
Op zichzelf kan dit proces voldoende zijn om je telefoon te repareren, hoewel het de moeite waard is om een ​​paar extra stappen te nemen om ervoor te zorgen dat Carrier Services weer goed werkt. Open het instellingenmenu van je Pixel, selecteer apps en zoek vervolgens Carrier Services. Stop de app geforceerd en ga vervolgens naar de opslag om uw gegevens te wissen. Eindelijk, voor een goede maatregel, start je telefoon opnieuw op.

Afbeeldingengalerij (4 afbeeldingen)
Screenshot_20211220-113516
Screenshot_20211220-113522
Screenshot_20211220-123039
Screenshot_20211220-124931
En dat is het! Deze methode zou het vermogen van uw telefoon om verbinding te maken met uw mobiele netwerk moeten herstellen en – als opmerkingen over de originele Reddit-thread correct zijn – mogelijk zelfs verbeterd in vergelijking met toen het apparaat werd gelanceerd.

Andere oplossingen
Als je je zorgen maakt dat je bent ingeschreven voor het bètaprogramma voor een cruciale systeem-app, kun je ook de nieuwste APK rechtstreeks van APK Mirror downloaden om hetzelfde effect te bereiken. Nadat u het hebt geïnstalleerd, herhaalt u dezelfde stappen voor het wissen van gegevens als hierboven om uw telefoon weer in orde te krijgen.

Met een beetje geluk zal deze softwarepatch ergens in de nabije toekomst Pixel 6-apparaten raken, waardoor gebruikers meer toegang hebben tot een oplossing zonder door een hoop hoepels te hoeven springen. Met de feestdagen voor de deur is deze snelle oplossing echter een geweldige manier om uw telefoon weer normaal te laten werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *