Als je het leuk vindt om je bureaublad aan te passen, zul je dol zijn op deze aankomende Chrome OS-functie

Met de komst van Android 12 en de Pixel 6 heeft iedereen het over Material You en hoe gemakkelijk dat het maakt om snel het uiterlijk van je apparaat te veranderen . Maar waarom zouden smartphones al het plezier moeten hebben? Een nieuw gevlekte vlag in Chrome OS 98 Canary geeft ons een eerste hint over waar Google aan werkt om Chrome net zo gemakkelijk aan te passen.Chrome OS biedt gebruikers al veel manieren om er hun eigen versie van te maken, waaronder talloze samengestelde achtergronden om uit te kiezen – en in de nabije toekomst zou het het gemakkelijker moeten maken om uw eigen foto’s uit Google Foto’s toe te voegen . Maar wat het platform ontbrak, is een overkoepelende benadering van gebruikersaanpassing, en dat klinkt als wat we gaan krijgen.

Chrome OS 98 Canary introduceert de #personalization-hub- vlag (zoals opgemerkt door Chrome Unboxed ). Als je het inschakelt, heb je op dit moment niet veel om naar te kijken, maar de beschrijving van de Personalisatie Hub geeft duidelijk de bedoeling van Google weer: “gebruikers hun achtergrond, screensaver en avatars laten aanpassen.”

De implementatie van Google hier kan in allerlei richtingen gaan, maar we zijn echt verheugd om te zien dat Chrome-ontwikkelaars zoveel aandacht besteden aan maatwerk dat er een hele hub rond de ervaring wordt gebouwd. Hopelijk duurt het niet lang voordat we eindelijk kunnen zien welke vorm de gebruikersinterface van de Personalisatie Hub uiteindelijk aanneemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *