Huawei Nova 9 kan volgende week wereldwijd gelanceerd worden voor € 499

Huawei Nova 9 is al officieel in China, maar maakt zich op om binnenkort in Europa aan te komen. De Chinese telefoonmaker probeert opnieuw golven te maken in Europa, dat ooit de grootste markt ooit was.Advertentie
Helaas werd zijn aanwezigheid op de wereldmarkt weggenomen met het Amerikaanse verbod in 2019.

Nu is de Nova 9 terug om de wateren te testen zodra deze is gelekt door een Amazon-lijst online. Volgens deze lijst, die waarschijnlijk binnenkort zal worden verwijderd, zal de Nova 9 op 21 oktober in Europa worden gelanceerd. Het onthult zelfs de belangrijkste specificaties voor de handset en de prijs ervan.

Bekijk de schermafbeelding hieronder.

Uit de lijst blijkt dat Huawei Nova 9 bij de lancering € 499 zal kosten, althans op Amazon. Deze prijs is voor de 8GB/128GB geheugenvariant. Een eerder lek had melding gemaakt van een prijskaartje van € 550 voor dit model, maar dat kan te maken hebben met verschillende lokale prijzen in verschillende winkels in heel Europa.

China heeft ook een 256GB-variant van de Nova 9, maar het is onduidelijk of deze naar Europa zal gaan.

Anders dan dat, toont de screenshot een 120Hz gebogen OLED-scherm, een ultradun ontwerp zo slank als 7,77 mm, een 50 MP hoofdcamera en een 4.300 mAh-batterij met 66 W snel opladen, en EMUI 12 bovenop Android 11 zonder Google Mobile Diensten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *