Samsung Galaxy S22 is goed voor 50% van de totale productie van de S22-serie

Verwacht wordt dat de Samsung Galaxy S22-serie in januari volgend jaar de dekking zal breken. Volgens een nieuw rapport van The Elec streeft Samsung ernaar dat de basis Galaxy S22 50% tot 60% van de totale leveringen voor de serie uitmaakt.Advertentie
Verder wordt verwacht dat de 6,6-inch Galaxy S22+ 20% van de totale leveringen zal uitmaken, terwijl de S22 Ultra 20% tot 30% kan bereiken.

Tenminste, als Samsung hetzelfde naamgevingsschema hanteert als voorheen, maar er zijn de laatste tijd een paar rapporten die anders suggereren. Deze rapporten beweren dat de Galaxy S22+ zal worden hernoemd naar de S22 Pro en dat de S22 Ultra zal worden vervangen door de Galaxy Note 22 Ultra.

Dit bleek ook uit renders die werden gedeeld door de populaire tipgever OnLeaks. Zijn CAD-weergaven voor de “S22 Ultra” leken veel op een Galaxy Note-telefoon, compleet met een symmetrische look en een S Pen-slot. Bekijk de afbeelding hieronder.

Samsung mikt naar verluidt op een productie van 20 miljoen stuks, wat lager is dan de Galaxy S21-serie, mogelijk als gevolg van een tekort aan componenten. Oorspronkelijk was Samsung van plan 26 miljoen eenheden van de S21-reeks te verzenden, maar dit aantal werd vóór de lancering verhoogd tot 30 miljoen.

We verwachten dat de teasercampagne pas in december van dit jaar van start gaat, dus houd ons in de gaten voor updates met officiële informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *