Samsung bespot Apple voor het zo laat toevoegen van 120Hz verversingssnelheid

Samsung laat geen kans om zijn grootste rivaal Apple te bespotten over bijna elke nieuwe iPhone-release. Dit jaar is ook niet anders, want Samsung heeft het naar Twitter gebracht om Apple te beschimpen over hoe laat het is met schermen met een hoge verversingssnelheid.Advertentie
LEES OOK
iPhone 13 Pro en Pro Max gelanceerd met “ProMotion” -schermen en betere camera’s
De nieuwste tweet van de Koreaanse telefoonmaker is bedoeld om mensen eraan te herinneren dat Samsung een tijdje geleden al 120Hz-schermen op zijn vlaggenschiptelefoon heeft geïntroduceerd.

Het is bijna twee jaar geleden dat Samsung 120Hz-schermen op zijn smartphones introduceerde. De functie debuteerde met de Galaxy S20-serie in februari 2020 en Apple maakt nu pas een inhaalslag in september 2021. Bovendien heeft Samsung het beschikbaar gemaakt op elke Galaxy S20-telefoon, terwijl Apple het heeft beperkt tot de iPhone 13 Pro en Pro Max, wat betekent klanten moeten extra uitgeven voor de functie.

Maar om eerlijk te zijn, Samsung was ook niet een van de eerste merken die de functie introduceerde. Het werd eigenlijk voor het eerst geïntroduceerd door OnePlus in mei 2019 met de OnePlus 7 Pro. Samsung schakelde ook geen 120Hz verversingssnelheid met maximale resolutie in, terwijl de OnePlus 8 dat wel kon met dezelfde hardware.

Ten tweede kan de Galaxy S20 alleen schakelen tussen 60 Hz en 120 Hz, terwijl de iPhone 13 Pro te allen tijde tussen 10 Hz en 120 Hz kan gaan, afhankelijk van uw gebruik om de batterij te sparen.

Vandaar dat beide bedrijven in dit geval hun deel van de kritiek hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *