Hoe u kunt controleren of uw huis spookt

Als je je bijzonder griezelig voelt en zin hebt om bewijs te vinden van paranormale activiteit in je huis, hebben we deze gids samengesteld voor het gebruik van technologie om bewijzen van geesten in je huis te vinden.En als je huis geestvrij blijkt te zijn, wees dan nooit bang, want we zullen je ook laten zien hoe je technologie kunt gebruiken om van je huis het ultieme spookhuis te maken.

Als u denkt dat uw huis wordt achtervolgd, voer dan uw gegevens in bij Chestertons’ Hoe Haunted Is uw huis? website. Als je in het VK bent, kun je ook kijken naar de meest spookachtige locaties in de buurt van je huis.

6 veel voorkomende technische verschrikkingen en hoe u ze kunt vermijden
Videobewijs
Hoor je dat dingen ‘s nachts op hol slaan? U kunt mogelijk opnamen maken van spectrale bezoekers met behulp van een webcam of camera met internetverbinding.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
De Samsung Pan and Tilt Smart Home Camera (£ 129 / $ 160 / AU $ 205 van Amazon ) is een uitstekende keuze voor spokenjagers, omdat hij wordt geleverd met uitstekend nachtzicht voor het oppikken van beelden in pikzwarte omstandigheden, evenals audio- en bewegingssensoren dat zal u waarschuwen als er geluid of beweging is.

Je kunt een livestream van de beelden bekijken vanaf je smartphone of tablet – dus als je te bang bent om je slaapkamer te verlaten, kun je de spookachtige actie bekijken van onder de veiligheid van je dekbed.

Hoe u van uw huis een spookhuis maakt: Veel beveiligingscamera’s, zoals de Samsung Pan en Tilt, hebben ingebouwde luidsprekers waarmee u uw stem erdoorheen kunt uitzenden. Verlaat de kamer en gebruik de app om griezelige zinnen te fluisteren om je gasten in paniek te brengen – en bekijk hun reacties live op je smartphone!

De beste Samsung Pan en Tilt Smart Home Camera-deals van vandaag
Bekijk vergelijkbare Amazon US
Amazon
Geen prijsinformatie
Controleer Amazon
We controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen
Bewegingsdetectie
Er zijn tal van gadgets die beweging kunnen detecteren, en deze kunnen goed worden gebruikt bij het zoeken naar sporen van geesten.

Apparaten zoals de Devolo Home Control Motion Sensor (£ 49,99 / $ 60 / AU $ 80 van Amazon ) en de Belkin WeMo Switch + Motion (£ 129 / $ 119 / AU $ 206 van Amazon ) kunnen beweging detecteren en vervolgens stroom of instructies leveren aan een aangesloten apparaat.

U kunt dus de Belkin WeMo Switch instellen om een ​​lamp in te schakelen wanneer er iets beweegt, waardoor u een visueel teken krijgt dat poltergeists met uw spullen aan het rommelen zijn. Of het kan gewoon uw kat zijn die naar zijn favoriete dutje springt.

Hoe u uw huis in een spookhuis verandert: sluit een griezelig uitziende lamp aan op de Belkin WeMo Switch + Motion zodat deze ‘magisch’ aangaat wanneer mensen er langs lopen.

Beste Belkin WeMo Switch + Motion-deals
Bekijk vergelijkbare Amazon US
Amazon
Geen prijsinformatie
Controleer Amazon
We controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen
Houd de temperatuur in de gaten
Als u een plotselinge temperatuurdaling opmerkt, kan dit duiden op de komst van een spookachtige aanwezigheid of – nog angstaanjagender – een defecte ketel. Een slimme thermostaat zoals de Nest Learning Thermostat (£ 166 / $ 200 / AU $ 265 van Amazon ) kan de temperaturen in je huis bijhouden en je waarschuwen als er een plotselinge daling is.

Een andere goede slimme thermostaat die u kunt gebruiken, is het Hive Active Heating-systeem , waarmee u de verwarming van uw huis kunt bewaken en regelen, hoewel dit alleen in het VK is. Het Twitter-account van Hive raakt in de Halloween-sfeer door mensen aan te moedigen paranormale activiteiten te delen die ze vinden met hun smarthome-producten met de hashtag #HiveConnectedSpirits.

Als dat het geval is, is het tijd om de vriendelijke plaatselijke exorcist te bellen om je huis van boze geesten te verlossen – of je kunt gewoon de verwarming hoger zetten.

Hoe u uw huis in een spookhuis verandert: u kunt de verwarming in uw huis regelen via uw smartphone als u een slimme thermostaat heeft, dus zorg ervoor dat uw gasten het koud krijgen door de temperatuur plotseling te verlagen wanneer ze niet kijken.

De beste deals voor Nest Learning Thermostat
13 Amazon-klantrecensies
☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Korting
Google Nest Learning …
Walmart
$ 249
$ 199
Bekijk deal
Korting
Google – Nest Learning Smart …
Beste koop
$ 249,99
$ 199,99
Bekijk deal
Lage voorraad
Korting
Google, T3019US, Nest …
Amazon
Prime
$ 239
$ 218,36
Bekijk deal
Toon meer deals
We controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen
Doe het licht aan
Als je ‘s nachts iets hoort bewegen, wil je niet zoeken naar een lichtschakelaar om je lichten aan te doen.

Dit is waar een slim verlichtingssysteem zoals Phillips Hue (£ 149,99 / $ 180 / AU $ 265 van Amazon ), gekoppeld aan een spraakgestuurd systeem zoals de Amazon Echo (£ 149,99 / $ 200 / AU $ 240 van Amazon ) of de Echo Dot ( £ 49,99 / $ 60 / AU $ 80 van Amazon ), komt binnen.

Met deze gadgets kun je snel je verlichting laten inschakelen met je stem – erg handig als je bang bent en de lichten snel wilt laten branden.

Zo verander je je huis in een spookhuis: download de Hue Halloween-app voor iOS of Android . Deze app bedient de Hue-lampen in je huis, verandert kleuren en zet ze synchroon aan en uit met griezelige muziek en geluidseffecten van je smartphone. Het is een geweldige manier om van je huis een volledig interactief spookhuis te maken.

Beste Hue-deals
Korting
Philips Hue White en Color …
Amazon
Prime
$ 208,92
$ 177,69
Bekijk deal
We controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *