Windows 10 Fall Creators Update-problemen: hoe ze op te lossen

Als je problemen hebt ondervonden met Windows 10 Fall Creators Update sinds het downloaden en installeren van de grote update, dan ben je hier aan het juiste adres, want we werken dit artikel voortdurend bij met oplossingen voor de meest voorkomende problemen.Het is nu een tijdje geleden dat de laatste grote update van Microsoft voor Windows 10 , de Fall Creators Update, werd uitgebracht om te downloaden, en hoewel het een aantal opwindende nieuwe functies biedt, hebben sommige mensen problemen ondervonden tijdens en na de installatie van de software.

Lees meer: ​​Microsoft Surface Go

Microsoft heeft ook een nieuwe update uitgebracht, de update van april 2018 genaamd, en we hebben nog een handleiding samengesteld voor het oplossen van problemen met de update van Windows 10 april 2018 .

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Helaas is het een feit dat er direct na de release van een grote update van het besturingssysteem een ​​aantal dingen misgaat. Het enorme aantal Windows-pc’s dat er is, en hun verschillende configuraties, betekent dat problemen en problemen kunnen – en zullen optreden – optreden.

We hebben ook een gids toegevoegd voor het verwijderen van de Windows 10 Fall Creators Update, die als laatste redmiddel moet worden gebruikt als niets dat je hebt geprobeerd het probleem kan oplossen dat je tegenkomt. Dat vind je onderaan deze pagina.

Als je een Windows 10 Fall Creators Update-probleem bent tegengekomen dat we niet hebben behandeld, volg en tweet ons dan en we zullen doen wat we kunnen om een ​​oplossing te vinden.

De update voor Windows 10 april 2018 downloaden en installeren
Installatieproblemen met Windows 10 Fall Creators bijwerken
Een aantal mensen die Windows Update gebruiken om de Windows 10 Fall Creators Update te downloaden en installeren, ondervinden problemen. Windows 10 heeft een probleemoplosser waarmee u eventuele problemen kunt identificeren. Dit kan ook de Windows Update-app resetten, wat kan helpen bij het starten van de installatie.

Om dit te doen, klikt u op het menu Start en vervolgens op het tandwielpictogram aan de linkerkant, waardoor het venster Instellingen wordt geopend. Klik op ‘Update en beveiliging’ en vervolgens op ‘Problemen oplossen’. Klik op ‘Windows Update’ en vervolgens op ‘Voer de probleemoplosser uit’ en volg de instructies, en klik op ‘Deze oplossing toepassen’ als de probleemoplosser een oplossing vindt.

Sommige mensen die Windows 10 Fall Creators Update proberen te downloaden en installeren, krijgen een foutmelding te zien waarin 0x800F0922 wordt vermeld, waardoor Windows Update de installatiebestanden van Fall Creators Update niet kan downloaden.

Deze fout treedt op als er een probleem is met uw internetverbinding. Controleer eerst of uw Windows 10-apparaat is verbonden met uw internetverbinding. Mogelijk moet u uw modem of router opnieuw opstarten als er een probleem is.

U kunt Windows 10 ook gebruiken om netwerkproblemen op te lossen door met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram in het systeemvak (in de rechterbenedenhoek van uw scherm) te klikken en ‘Problemen oplossen’ te selecteren.

Mogelijk ziet u dit foutbericht ook als u een VPN gebruikt . Probeer de VPN uit te schakelen terwijl u de Windows 10 Fall Creators Update downloadt en installeert.

Als je antivirussoftware hebt geïnstalleerd, probeer die dan ook uit te schakelen tijdens de installatie, want dan kan het probleem worden opgelost. U kunt het vervolgens inschakelen en normaal gebruiken zodra de installatie is voltooid.

U krijgt mogelijk ook een foutmelding als u niet genoeg vrije schijfruimte heeft om de Windows 10 Fall Creators Update te installeren. U kunt snel en gemakkelijk schijfruimte vrijmaken door ‘Schijfopruiming’ in het zoekvak op de taakbalk te typen en vervolgens op ‘Schijfopruiming’ te klikken.

Kies in het venster ‘Drive Selection’ dat verschijnt het station waarop Windows 10 is geïnstalleerd. Dit zou standaard uw C: -station moeten zijn. Klik op ‘OK’ en selecteer de aankruisvakjes van de bestanden die u wilt verwijderen. Deze moeten veilig kunnen worden verwijderd, maar onthoud dat u ze niet meer kunt terughalen als ze eenmaal zijn verdwenen. U krijgt te horen hoeveel ruimte u bespaart. Klik op ‘OK’ en vervolgens op ‘Bestanden verwijderen’ om de bestanden te verwijderen. Als u meer ruimte wilt maken, klikt u op ‘Systeembestanden opschonen’.

Het gebruik van Schijfopruiming kan ook helpen bij het oplossen van de installatiefout 0x80190001. Evenals fouten: 0x80070070 – 0x50011, 0x80070070 – 0x50012, 0x80070070 – 0x60000, 0x80070070 en 0x80070008.

Als je nog steeds problemen ondervindt bij het downloaden en installeren van de Windows 10 Fall Creators Update met de Windows 10 Update-app, probeer het dan te installeren vanaf een USB-station.

Je hebt een lege dvd of een USB-stick nodig om de installatiebestanden toe te voegen, met minimaal 5 GB vrije ruimte. Als je geen reserveschijf hebt, bekijk dan onze lijst met de beste USB-flashstations 2018 .

Download en installeer de tool, open deze en ga akkoord met de licentievoorwaarden. Op de ‘Wat wil je doen?’ pagina, selecteer ‘Installatiemedia voor een andere pc maken’ en klik op ‘Volgende’. Selecteer de taal, editie en 32-bits of 64-bits versie en selecteer vervolgens ‘USB-flashstation’ of ‘ISO-bestand’, afhankelijk van of u installeert vanaf een USB-station of vanaf een dvd (selecteer hiervoor ISO-bestand ).

Nadat de tool is geformatteerd en het installatiestation heeft gemaakt, kunt u uw pc opnieuw opstarten, opstarten vanaf het station en de Windows 10 Fall Creators Update helemaal opnieuw installeren. Onze handleiding voor het installeren van Windows 10 laat zien hoe.

Hoe Windows 10 Fall Creators te repareren Update Media Creation Tool-problemen
De Media Creation Tool is een handige app gemaakt door Microsoft waarmee je de Windows 10 Fall Creators Update kunt installeren via een USB-stick of dvd. Sommige mensen hebben echter problemen ondervonden bij het gebruik ervan.

Als de Media Creation Tool vastloopt bij het downloaden van de Windows 10 Fall Creators Update-bestanden, probeer dan de Media Creation Tool-app te sluiten en opnieuw te starten en krijg instructies. Zodra de app de bestanden heeft gedownload, koppelt u uw pc snel los van het netwerk (verwijder de Ethernet-kabel of schakel uw Wi-Fi-adapter uit).

De installatie zou moeten doorgaan (zonder op internet te zoeken naar meer bestanden) en zodra deze is voltooid, kunt u opnieuw verbinding maken met internet. Open ten slotte Windows Update (Instellingen> Update en beveiliging> Windows Update) en klik op ‘Controleren op updates’ om de definitieve bestanden te downloaden.

Sommige mensen krijgen een ‘DynamicUpdate’-foutmelding wanneer ze de Media Creation Tool gebruiken. Om dit op te lossen, opent u Verkenner en gaat u naar C: \ $ Windows. ~ WS \ Sources \ Windows \ sources.

Je zou een app moeten zien met de naam Setupprep.exe. Dubbelklik erop om het updateprogramma te starten.

Hoe u de foutmelding ‘De update is niet van toepassing op uw computer’ kunt oplossen
Als je de Windows 10 Fall Creators Update probeert te installeren en je krijgt een foutmelding met de tekst ‘De update is niet van toepassing op je computer’, dan moet je ervoor zorgen dat alle nieuwste Windows-updates zijn geïnstalleerd.

Ga hiervoor naar Instellingen> Update en beveiliging> Windows Update en klik op ‘Controleren op updates’. Installeer alle updates die zijn gevonden en probeer vervolgens de Windows 10 Fall Creators Update opnieuw te installeren.

Problemen met beschadigde of ontbrekende bestanden oplossen
Als u een 0x80073712-foutmelding tegenkomt tijdens de installatie van Windows 10 Fall Creators Update, betekent dit dat uw pc een probleem heeft gevonden met ontbrekende of beschadigde bestanden die nodig zijn om de update te installeren.

Eerst moet u de beschadigde bestanden verwijderen. Open hiervoor de tool Schijfopruiming (typ ‘Schijfopruiming’ in het zoekvak op de taakbalk en klik vervolgens op ‘Schijfopruiming’. In het venster ‘Stationselectie’ dat verschijnt, kies je de station waarop Windows 10 is geïnstalleerd. Dit moet standaard uw C: -station zijn).

Zorg er nu voor dat het selectievakje naast ‘Windows Setup tijdelijke bestanden’ is aangevinkt en klik vervolgens op ‘OK’ en ‘Bestanden verwijderen’.

Vervolgens moet u Windows Update gebruiken om de bestanden opnieuw te downloaden. Ga naar Instellingen> Update en beveiliging> Windows Update en klik op ‘Controleren op updates’.

Compatibiliteitsproblemen met Windows 10 Fall Creators Update oplossen
Als u tijdens de installatie een 0x800F0923-foutmelding krijgt, betekent dit dat er een app of stuurprogramma is dat niet werkt met Windows 10 Fall Creators Update.

Om dit probleem op te lossen, moet u ervoor zorgen dat al uw software- en hardwarestuurprogramma’s up-to-date zijn. Helemaal nuttig zou het installatieproces u ook moeten vertellen welk stukje software of hardware problemen veroorzaakt.

Als het een probleem met een hardwarestuurprogramma is, ziet u een foutcode die begint met 0xC1900101. U kunt uw stuurprogramma’s bijwerken door naar de website van de fabrikant te gaan of door Apparaatbeheer te gebruiken. Om Device Manager te gebruiken, klikt u met de rechtermuisknop op het Start Menu-pictogram en selecteert u ‘Device Manager’.

Zoek de hardware die het probleem veroorzaakt, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer ‘Stuurprogramma bijwerken’.

Problemen oplossen waardoor Windows 10 Fall Creators Update de installatie niet voltooit
Er is niets frustrerender dan een update schijnbaar probleemloos te zien installeren en vervolgens op het laatste moment een foutmelding te krijgen.

Sommige mensen melden dat ze ‘Fout: we kunnen de updates niet voltooien. Wijzigingen ongedaan maken. Zet uw computer niet uit ‘en’ Fout: fout bij het configureren van Windows Updates. Berichten van wijzigingen terugdraaien, waardoor Windows 10 Fall Creators Update het installatieproces niet kan voltooien.

U kunt controleren wat er mis is gegaan door naar Instellingen> Update en beveiliging> Windows Update te gaan en op ‘Updategeschiedenis’ te klikken.

Dit zou u eventuele problemen moeten laten zien die zijn tegengekomen. Noteer deze en zoek op internet naar een oplossing.

Hoe Windows 10 Fall Creators Update te verwijderen
Als je nog steeds problemen ondervindt met de Windows 10 Fall Creators Update, of je vindt de wijzigingen die Microsoft heeft aangebracht niet prettig, dan kun je de Fall Creators Update verwijderen en terugkeren naar een eerdere versie van Windows.

We waarschuwen hier voor, aangezien u mogelijk toekomstige beveiligingsupdates van Microsoft misloopt, maar als u liever teruggaat totdat alle bugs en problemen met Fall Creators Update zijn verholpen, volgt u deze instructies.

Ga eerst naar Instellingen> Update en beveiliging> Herstel en klik op ‘Aan de slag’ onder ‘Ga terug naar de vorige versie van Windows 10’.

Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd waarom u wilt terugkeren naar een vorige versie. Beantwoord de vraag (dit helpt Microsoft om toekomstige versies van Windows te verbeteren) en klik vervolgens op ‘Nee, bedankt’ in het volgende venster. Hier wordt u gevraagd of u op updates wilt controleren.

Klik op ‘Volgende’ in het venster dat volgt en vervolgens nogmaals op ‘Volgende’, en zorg ervoor dat u uw Windows-inloggegevens bij de hand hebt. Klik ten slotte op ‘Ga terug naar eerdere build’ en de Fall Creators Update wordt verwijderd.

Als je Fall Creators Update na 10 dagen probeert te verwijderen, zul je merken dat deze optie waarschijnlijk niet beschikbaar is. Helaas is de enige manier om Fall Creators Update daarna te verwijderen, het uitvoeren van een nieuwe installatie van Windows 10 met een ISO-bestand van een oudere versie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *