Hoe u nu de donkere modus in Chrome voor Windows 10 kunt inschakelen

We hebben onlangs vernomen dat Google Chrome voor Windows 10 binnenkort zijn eigen native donkere modus krijgt , waardoor de browser de voorkeuren voor donker / licht respecteert die u hebt gekozen in de instellingen van Windows.We weten niet wanneer de donkere modus wordt vrijgegeven (hoewel het mogelijk is dat dit later deze maand zal zijn), maar als je niet kunt wachten, heeft het team van TechDows een manier ontdekt om het nu te forceren.

Om de donkere modus te proberen, moet u beginnen met het installeren van Chrome Canary . Dit is een experimentele versie van de browser die Google gebruikt om nieuwe functies te testen voordat ze breder worden uitgerold, en ontwikkelaars kunnen gebruiken om te zien hoe hun sites werken met toekomstige versies van Chrome.

Het is een erg handig hulpmiddel, maar het kan bugs bevatten, dus we raden u aan het niet als uw hoofdbrowser te gebruiken – vooral niet voor alles waarbij gevoelige informatie betrokken is, zoals bankieren of winkelen.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
Chrome Canary
Nadat u Canary heeft gedownload en ge├»nstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaubladpictogram en klikt u op Eigenschappen. Selecteer het Doelveld en typ na \ chrome.exe ” een enkele spatie gevolgd door –force-dark-mode. Klik op Toepassen, gevolgd door OK om de wijziging op te slaan.

Chrome Canary
De volgende keer dat u Chrome Canary opent, wordt het in de donkere modus gestart. U kunt terugkeren naar het standaard witte ontwerp door eenvoudig de extra tekst uit het veld Doel te verwijderen.

Zoals TechDows opmerkt, is dit niet per se precies hoe de uiteindelijke donkere modus van Chrome eruit zal zien (het zou ons verbazen als de menu’s zo moeilijk te lezen zijn in de definitieve versie), maar het geeft je er wel een idee van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *